Yes! Het is gelukt, jouw baasje is ervan overtuigd dat de wandelingen met
Walks with Marley’s echt heel erg leuk zijn!

Dit is de pagina waarop jij jouw hond kan inschrijven voor de wandelingen met Walks with Marley’s. Na de inschrijving wordt er zo snel als mogelijk, maar zeker binnen 5 werkdagen contact met jou opgenomen via de e-mail.

Enkel de inschrijving geeft geen recht op de wandeling. Het zou namelijk kunnen zijn dat het gekozen dagdeel vol zit of dat jouw hond niet in de huidige groepen past. Na de inschrijving volgt een kennismakingstraject; een kennismakingsgesprek en een eventueel een proefwandeling. Na dit traject bepalen wij in onderling overleg of de hond geplaatst kan worden in één van de groepen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam baasje(s)
Geslacht hond
Gesterilliseerd/gecastereerd
Voorkeursdagdeel
Heeft jouw hond al eens eerder meegelopen met een uitlaatservice of in een roedel?
Ik als baasje ben WA verzekerd en heb gechecked of mijn hond ook meeverzekerd is (verplicht)
Tijdens de wandelingen worden er foto's en filmpjes gemaakt. Deze filmpjes kunnen, indien u hier door middel van onderstaande selectie toestemming voor geeft (eventueel) geplaatst worden op de website van Walks with Marley's of op de social media van Walks with Marley's
Ik heb de algemene voorwaarden (https://withmarleys.nl/voorwaarden-uitlaatservice/) geldend op de uitlaatservice van Walks with Marley's gelezen en ga hiermee akkoord:
Scroll naar boven